7 Machine
Home / Arctic Cat

Instrument Cluster - 2005 Artic Cat 500

KMKjr2010-08-09 23:32:06 +0000 #1
Fathers hunting partner has a question for all you Cat pros!!

At about 1000 km's, lost cluster (not illumiation but everythig else), replaced cluster under warranty, lasted 250k, happened again and now off warranty, failed again. Dealer will not replace under warranty and tell him that is common.

Don't want to be replacing every year and just want to know what to do?, is there a problem, a repair, something else causing it?

Any suggestions will be helpful.

Thanks in advance.
phreebsd2010-08-09 23:48:03 +0000 #2
my sister-in-law hasnt had any problem with her display other than the fuel display being eratic. It went thru a tornado to and got banged up pretty good.

Noone else i know with a cat has any issues. 2006 650 no problems either. I've not heard of this being a common issue. Check with the guys on arcticchat.com

That's their cup of tea. If it's a common issue certainly they would know about it and might have some useful troubleshooting information or answer for the direct cause.

Good luck!
KMKjr2010-08-10 00:19:21 +0000 #3
Quote:

Originally Posted by phreebsd

my sister-in-law hasnt had any problem with her display other than the fuel display being eratic. It went thru a tornado to and got banged up pretty good.

Noone else i know with a cat has any issues. 2006 650 no problems either. I've not heard of this being a common issue. Check with the guys on arcticchat.com

That's their cup of tea. If it's a common issue certainly they would know about it and might have some useful troubleshooting information or answer for the direct cause.

Good luck!

Thanks, I'll check it out.
KMKjr2010-08-10 00:38:46 +0000 #4
Unplugged battery for 10 minutes and all working fine now!!!

Thanks for all the help.

Reply

Name:
Content:


Other posts in this category