7 Machine
Home / Kawasaki

brute force electrical question

brute212010-08-11 15:32:30 +0000 #1
Ok I am having problems getting my fuel pump to supply fuel. So question is I am having electrical issues and I had to cut some of the wires and connect them directly to the fuse(fuel pump relay) also I had to cut and direct wire some to the main fuse box well I am still not having any luck and my question is should I take it in to the shop or spend the money on a new wiring harness? I cant figure out what to do
jctgumby2010-08-11 15:48:09 +0000 #2
What year model is your brute?
brute212010-08-11 15:54:45 +0000 #3
2008 fuel injected
hondarecoveryman2010-08-11 16:09:05 +0000 #4
Put every thing back like it was are all other systems working fine ? can you pour fuel in the intakes and fire it up ?
bigblackbrute2010-08-11 16:06:20 +0000 #5
sounds like bad pump
phreebsd2010-08-11 16:53:39 +0000 #6
sounds like enough cutting was done to need a new harness
Stogi2010-08-11 18:22:16 +0000 #7
phreebsd: www.mudinmyblood.net/forum/member.php?u=1 ..... always there with a ray of hope...lol
brute212010-08-11 17:34:55 +0000 #8
haha you know what pheesbsd is probably right I cut everywire under the fuse box and all the wires on the fuel pump relay and crimped them with those female wire connectors and I tested everyone of them to see if they are getting voltage but the only one not is the fuel pump so its either a wiring issue or mabe a computer issue but I did check the fuel pump and that is not the problem I even bought another used one off an 09 bike to make sure and I hooked the battery stright up to the pump and ran it for a second to double check.

Reply

Name:
Content:


Other posts in this category