7 Machine
Home / Kawasaki

Sunken brute please help

bigblackbf2010-08-11 17:12:59 +0000 #1
I've got a 2010 brute force 750 I layed it over in a whole on the exhaust side and it died there's no water In the oil no water in breather box bikes snorked we pulled plug there's a liitle bit of water in top of the head blowing out Of the cylinder whole where getting spark but it's not a real heavy sparknit will not crank pleas help
Josh2010-08-11 17:29:19 +0000 #2
Unplug the trip sensor and give it a shake. Sometimes it will cause problems when you roll em over.
bigblackbf2010-08-11 17:47:11 +0000 #3
i have a 2010 i dont think it has a trip sensor but if it does were is it
wood butcher2010-08-11 17:43:39 +0000 #4
if u get water in the cylinder then u need to put a straw full of oil in each cyl. and it shouls crank up . it will smoke untill all oil is burnt off
Josh2010-08-11 18:48:18 +0000 #5
2010's dont have a tip sensor? mines an 09 and it definitely does. Its behind the relays under the seat near the back. My apologies I did say "trip" instead of tip
bigblackbf2010-08-11 19:09:05 +0000 #6
i tried putting oil in the cylinder still nothing i dont think im getting enough spark any help would be greatly apprecited
bigblackbf2010-08-11 19:57:04 +0000 #7
oh yeah and i restet the tip sensor still nuthin
650Brute2010-08-11 19:39:40 +0000 #8
Hmmmm. Have you tried hitting the starter with the plugs out to blow the water out?
650Brute2010-08-11 19:01:44 +0000 #9
Or Duh, Geesh, Does it not turn over at all? (I should read better)
bigblackbf2010-08-11 18:26:56 +0000 #10
Yes the bike turns over not alot of spark though and yes I pulled the plug out put it in the boot ad it's jus getting a tiny little spark
650Brute2010-08-11 18:57:10 +0000 #11
Something electrical may be still wet? Did it force any water outta the cylinder when you cranked it with the plugs out?

Reply

Name:
Content:


Other posts in this category