7 Machine
Home / Mud

Phree, a little help please

IBBruin2010-08-08 22:20:36 +0000 #1
Can't get into chat. Everything shows it's loading up but when the bar at the bottom says it's done, I have nothing left but a blank white window. I logged out, cleared cookies and cache, logged back in and it still does the same thing. I'm running Firefox with Vista 64 bit. I've been in the chat before with this same set up but now it won't work. Any suggestions?
phreebsd2010-08-08 22:32:05 +0000 #2
have you updated the flash player yet? if not, get.adobe.com/flashplayer/

also clear out these areas..

u said u are on vista so clean out these areas. Delete what you can in the folders. make sure all browsers are closed first. if some things dont delete, that is fine.

C:\users\your_account_name\Local Settings\Temp

C:\users\your_account_name\Local Settings\Temporary Internet Files

c:\temp

In firefox type about:cache in the addressbar. You will see "cache directory" at the bottom. Go to that location and delete anything you find.
Brute650i2010-08-08 23:02:39 +0000 #3
I updated flash and also tried on 3 different computers 2 running XP and firefox and the other running XP and windows IE. Still a no go for me get blank white screen on all
phreebsd2010-08-08 22:36:06 +0000 #4
let me try from another perspective
cojack2010-08-09 00:09:41 +0000 #5
works on my "symbol MC50" mobile device and my computer
phreebsd2010-08-08 22:59:18 +0000 #6
if this does NOT work, can one of you reset your pass and tell me what it is so i can login as you for a few minutes?
Brute650i2010-08-08 23:33:12 +0000 #7
Fixed!!!!!!! If Ive said it once Ive said it a million times

you are the man steve!
phreebsd2010-08-09 01:29:19 +0000 #8
hell yeah!!

Darryl.. YER TURN!! it working for you too?

Reply

Name:
Content:


Other posts in this category